Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00
eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Gunnarssons PLåt AB

Vattenavrinning

För att skydda ditt tak och fastighet på bästa sätt måste du ha ett högkvalitativt vattenavrinningssystem. Det är en investering som lönar sig och som ökar livslängden på din fastighet.

Senaste & Aktuellt

Se vår film när vi utför en dubbelfalsad bandteckning i samband med ett taklyft för att skapa två lägenheter i en takvåning.
Viktigt att tänka på

I Sverige har vi ett hårt klimat med regn och rusk stora delar av året. Om du inte skyddar ditt hem på rätt sätt är risken stor att du råkar ut för mögel och andra fuktskador. Det är inte bra vare sig för hälsan eller din personliga ekonomi. Vattenavrinning är en väsentlig del för att undvika detta. Många väljer att satsa på klassiska hängrännor och stuprör som tar hand om det överflödiga vattnet. 

Försäkrad av Länsförsäkringar

Vi värnar om våra kunder och deras trygghet. Därför är vi stolta över att meddela att vårt företags arbete är försäkrat av Länsförsäkringar. Detta betyder att ni kan känna er helt trygga när ni anlitar oss.

Länsförsäkringar är en ansedd och pålitlig försäkringspartner som skyddar oss och er i händelse av oförutsedda händelser. Er säkerhet är vår prioritet, och med Länsförsäkringar som vår försäkringsleverantör kan ni lita på att vi tar ert förtroende på största allvar.

Följ vår resa på

@Gunnarssonsplåt

Vi är verksamma i hela mellansverige och utgår från vår verkstad i Östergötland.

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig.

Följ oss gärna på sociala medier!