Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00
eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Gunnarssons PLåt AB

Bandtäckning

Bandtäckning är en teknik för läggning av plåttak som både är snabbare och effektivare än det traditionella tillvägagångssättet. Plåten sätts på plats i större band, vilket ger mindre skarvar samtidigt som arbetet går fortare att utföra. Vi på Gunnarssons Plåt AB har erfarenhet av takläggning av plåttak och står gärna till din tjänst när du vill byta ut ditt befintliga tak. Idag är tak av plåt mer lättillgängligt än förr, då det ansågs vara dyrt och lyxigt.

Senaste & Aktuellt

Se vår film när vi utför en dubbelfalsad bandteckning i samband med ett taklyft för att skapa två lägenheter i en takvåning.
Så går en bandtäckning till

Skarvar har tidigare ansetts vara plåttakens svaga punkt då skarvarna innebär en högre risk för läckage och vattenskador. Tack vare bandtäckning blir skarvarna mindre och risken för sådana skador mycket lägre. Vi börjar med att demontera befintligt tak och fortsätter med att demontera underlagspappen. Efter demontering är det dags att montera nytt underlagspapp, vilket vi på Gunnarssons Plåt AB har god erfarenhet av. Bandplåten tillverkar vi sedan i vår verkstad.

Ta hjälp av vår expertis

Vi på Gunnarssons Plåt AB har tolvårig erfarenhet av plåtslageriarbete och är dessutom ett generationsföretag. Med vårt personliga engagemang kan du som kund känna dig trygg och vi lyssnar alltid på dina idéer. Vi har gedigen kunskap om plåttak och vikten av god ventilation och tätning, vilket ger ett hållbart tak som skyddar fastigheten mot fuktskador och läckage. Bandtäckning är ett mycket bra val för plåttak i vårt svenska klimat, med mycket regn och snö.

Försäkrad av Länsförsäkringar

Vi värnar om våra kunder och deras trygghet. Därför är vi stolta över att meddela att vårt företags arbete är försäkrat av Länsförsäkringar. Detta betyder att ni kan känna er helt trygga när ni anlitar oss.

Länsförsäkringar är en ansedd och pålitlig försäkringspartner som skyddar oss och er i händelse av oförutsedda händelser. Er säkerhet är vår prioritet, och med Länsförsäkringar som vår försäkringsleverantör kan ni lita på att vi tar ert förtroende på största allvar.

Följ vår resa på

@Gunnarssonsplåt

Vi är verksamma i hela mellansverige och utgår från vår verkstad i Östergötland.

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig.

Följ oss gärna på sociala medier!