Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00 eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Vi på Gunnarssons Plåt AB utför alla typer av takarbeten. Med vår helhetslösning får du all hjälp du behöver oavsett om det handlar om att renovera ditt tak eller om ett komplett takbyte är på sin plats.

Du kan anlita oss för att byta eller renovera tak på såväl en villa som på andra fastigheter.

Anlita oss för alla sorters takbyte

Har några av dina tegelpannor gått sönder eller ramlat ner? Vi hjälper dig med reparation eller byte av tegeltak såväl som betongtak och plåttak. Tack vare att vi har vår egen verkstad, samt våra egna snickare och montörer som utför takläggningen, kan vi erbjuda dig en smidig helhetslösning.

Alla tak har begränsad livslängd och bör bytas i tid för att minska risken för fuktskador i huset. Om du känner doften av fukt eller mögel på vinden är det garanterat dags för ett takbyte. Oftast behöver både inner- och yttertaket bytas, men på en del tegeltak kan det räcka att byta innertaket och sedan lägga om tegelpannorna.

Ett takbyte kan bidra till att öka värdet på ditt hem, till exempel om du byter ett tegeltak mot ett plåttak. Det kan också ge lägre värmekostnader. När du väljer tak bör du ha livslängden i åtanke. Ett tegeltak håller som regel 50 år men beroende på tegel kan det hålla i upp till 100 år. Betongpannor håller i genomsnitt i 40 år medan ett plåttak har en livslängd på 40 till 50 år. Väljer du papptak är livslängden så kort som 15 till 30 år.

Anlita oss om du vill renovera ditt tak i Östergötland

Om ditt tak är i behov av renovering kan du som villaägare eller fastighetsägare kontakta oss för ett hembesök. Då kan vi göra en bedömning om det är en renovering eller ett takbyte som behövs. Vi för hela tiden en öppen dialog med dig som kund och vårt mål är att hjälpa dig med alla dina takproblem, oavsett om du har tegeltak, betongtak eller plåttak.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig
Telefon
E-post
Motala

Verkstadsvägen 83 A

kontakta oss!

Följ oss gärna på sociala medier!