Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00
eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig?

Släktens förste plåtslagare verkade för 120 år sedan och idag är det Robin Gunnarsson som driver Gunnarssons Plåt, femte generationens plåtslagare. Så är det något vi kan, är det plåt. 

Vi brukar säga att inget jobb är för långt borta, men i regel jobbar vi främst i Östergötland med omnejd. En bra kundkontakt är viktig för oss och vi har alltid en nära dialog med kunden genom hela projektet. Vi håller alltid det vi lovat och får jobbet gjort snabbt.

Anlita oss för allt inom byggnadsplåtslageri oavsett om det gäller tak, väggar eller dörrar. Vi tillverkar och monterar även bandplåt, vilket är det lager som ligger närmast luften på taket. Vattenavrinning är en annan viktig del i vårt jobb där vi hjälper kunder att leda bort vatten från taket.
Vi har erfarenhet från mindre och större projekt lika väl som privata företagskunder. När det kommer till jobben vi utför varierar de mellan uppdragen, men vi hjälper dig gärna med plåtslageritjänster på allt från nybyggen till reparationer på både små och stora fastigheter. 

Följ oss gärna på sociala medier!