Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00
eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Gunnarssons PLåt AB

Takgenomföringar

Det finns många typer av takgenomföring, så som avloppsluftare och ventilationshuvar, som monteras på diverse takpannor. Vi på Gunnarssons Plåt erbjuder täta och snygga lösningar av hög kvalitet, vilket ger en lång hållbarhet. Du kan behöva takgenomföringar av olika anledningar, så som när du ska installera solpaneler eller sätta upp en flaggstång på fastigheten. Ventilationen är av stor vikt i alla fastigheter för att undvika att fukten stängs inne i fastigheten.

Senaste & Aktuellt

Se vår film när vi utför en dubbelfalsad bandteckning i samband med ett taklyft för att skapa två lägenheter i en takvåning.
Olika typer av takgenomföring

Vi utför flera typer av takgenomföringar regelbundet, så som beslag runt och på skorsten men även helinklädnad av skorstenar. Utan beslag finns risken att fukt tränger in i glipor och skarvar, vilket i längden kan leda till omfattande fuktskador på din fastighet. Vi arbetar även med inklädnad av såväl ventilationsgenomföring och avloppsluftning som taklucka och vi anpassar alltid arbetet utifrån just ditt tak för att det ska ge ett fint utseende.

Erfarna plåtslagare

Gunnarssons Plåt AB är ett generationsföretag med tolvårig erfarenhet av plåtslageri. Vi har alltid ett personligt engagemang i arbetena vi utför, så att du som kund kan känna dig trygg. Med vår kompetens kan vi anpassa oss utifrån dina behov, samt ge dig idéer på de bästa lösningarna för just din fastighet. Vi månar om att du som kund ska bli nöjd samtidigt som arbetet blir hållbart och professionellt utfört.

Försäkrad av Länsförsäkringar

Vi värnar om våra kunder och deras trygghet. Därför är vi stolta över att meddela att vårt företags arbete är försäkrat av Länsförsäkringar. Detta betyder att ni kan känna er helt trygga när ni anlitar oss.

Länsförsäkringar är en ansedd och pålitlig försäkringspartner som skyddar oss och er i händelse av oförutsedda händelser. Er säkerhet är vår prioritet, och med Länsförsäkringar som vår försäkringsleverantör kan ni lita på att vi tar ert förtroende på största allvar.

Följ vår resa på

@Gunnarssonsplåt

Vi är verksamma i hela mellansverige och utgår från vår verkstad i Östergötland.

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig.

Följ oss gärna på sociala medier!