Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00
eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Gunnarssons PLåt AB

Taksäkerhet

Taksäkerhet är otroligt viktigt och bör aldrig slarvas med oavsett vilken typ av fastighet det rör sig om. Låt oss göra ditt tak säkert med vår expertis.

Senaste & Aktuellt

Se vår film när vi utför en dubbelfalsad bandteckning i samband med ett taklyft för att skapa två lägenheter i en takvåning.
Bra att känna till

Taksäkerhet är lika viktigt för den som ska gå upp på ett tak som för den som står under. Det finns en rad olika hjälpmedel och produkter som du kan montera för att garantera säkerheten. Ett exempel är ett skydd mot snöras. Kom ihåg att det är ditt ansvar som husägare att se till att ingen snö kan falla ner och skada förbipasserande människor. 

Försäkrad av Länsförsäkringar

Vi värnar om våra kunder och deras trygghet. Därför är vi stolta över att meddela att vårt företags arbete är försäkrat av Länsförsäkringar. Detta betyder att ni kan känna er helt trygga när ni anlitar oss.

Länsförsäkringar är en ansedd och pålitlig försäkringspartner som skyddar oss och er i händelse av oförutsedda händelser. Er säkerhet är vår prioritet, och med Länsförsäkringar som vår försäkringsleverantör kan ni lita på att vi tar ert förtroende på största allvar.

Följ vår resa på

@Gunnarssonsplåt

Vi är verksamma i hela mellansverige och utgår från vår verkstad i Östergötland.

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig.

Följ oss gärna på sociala medier!