Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00
eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Gunnarssons PLåt AB

Snö- och isröjning

Vi på Gunnarssons plåt tar säkerheten på största allvar och därför kan vi erbjuda snöskottning på tak, något du kanske helst inte vill ta dig an på egen hand.

Senaste & Aktuellt

Se vår film när vi utför en dubbelfalsad bandteckning i samband med ett taklyft för att skapa två lägenheter i en takvåning.
Vi hjälper dig som privatperson

Under de nordiska vintrarna kan det falla så mycket snö att taket måste skottas rent från snö. Som privatperson kan det vara ganska riskfyllt att gå upp själv på taket med en snöskyffel. Därför kan vi erbjuda snöskottning på tak under säkra och professionella förutsättningar. Vi kan även göra en isrensning av både rännor och rör om behovet finns. 

Försäkrad av Länsförsäkringar

Vi värnar om våra kunder och deras trygghet. Därför är vi stolta över att meddela att vårt företags arbete är försäkrat av Länsförsäkringar. Detta betyder att ni kan känna er helt trygga när ni anlitar oss.

Länsförsäkringar är en ansedd och pålitlig försäkringspartner som skyddar oss och er i händelse av oförutsedda händelser. Er säkerhet är vår prioritet, och med Länsförsäkringar som vår försäkringsleverantör kan ni lita på att vi tar ert förtroende på största allvar.

Följ vår resa på

@Gunnarssonsplåt

Vi är verksamma i hela mellansverige och utgår från vår verkstad i Östergötland.

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig.

Följ oss gärna på sociala medier!