Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00
eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Gunnarssons PLåt AB

Garnering

En garnering är tillverkad av plåt och sätts på tak som inte är tillverkade av metallisk plåt. Den kan läggas mellan olika takdelar eller fasader. Vi på Gunnarssons plåt både tillverkar och monterar vindskiveplåt, plåtsmygar till dörr och fönster och hörnlister och andra typer av garneringar. Genom att använda kvalitetsprodukter gör att din byggnad kommer att hålla längre, samt att det även kan vara en snygg utsmyckande detalj på fastigheten.

SENASTE & AKTUELLT

SE VÅR FILM NÄR VI UTFÖR EN DUBBELFALSAD BANDTECKNING I SAMBAND MED ETT TAKLYFT FÖR ATT SKAPA TVÅ LÄGENHETER I EN TAKVÅNING.
Olika typer av garneringar

Det är viktigt med snygga detaljer på huset för att det ska vara estetiskt tilltalande. Ett av målen med garnering är att göra huset vackrare, samtidigt som det gör bostaden mer hållbar. I Sverige är regn och snö vanligt förekommande och med garneringar förhindrar du att fukt tränger in i glipor vid kanter på exempelvis fönster och skorsten. En vanlig garnering är fönsterbleck som fungerar genom att leda bort vattnet från fönsterna.

Vi har lång erfarenhet av plåtslageri

Vi på Gunnarssons plåt har 12 års erfarenhet av plåtslageri och vi är ett generationsföretag. Vårt företag håller alltid vad vi lovar och är personligt engagerade i allt vi gör. Vi kan hjälpa dig att välja garnering som kommer få din fastighet att sticka ut på ett positivt sätt, samtidigt som det skyddar taket och fasaden mot fuktskador. Garneringarna kan se ut på en mängd sätt för att passa just din bostad.

Försäkrad av Länsförsäkringar

Vi värnar om våra kunder och deras trygghet. Därför är vi stolta över att meddela att vårt företags arbete är försäkrat av Länsförsäkringar. Detta betyder att ni kan känna er helt trygga när ni anlitar oss.

Länsförsäkringar är en ansedd och pålitlig försäkringspartner som skyddar oss och er i händelse av oförutsedda händelser. Er säkerhet är vår prioritet, och med Länsförsäkringar som vår försäkringsleverantör kan ni lita på att vi tar ert förtroende på största allvar.

Följ vår resa på

@Gunnarssonsplåt

Vi är verksamma i hela mellansverige och utgår från vår verkstad i Östergötland.

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig.

Följ oss gärna på sociala medier!