Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00
eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Gunnarssons PLåt AB

Legotillverkning

Vi utför all form av legotillverkning i plåt och vill vara det självklara valet för dig som behöver extra hjälp i er produktion. Vi underlättar din produktion genom att komplettera legotillverkning från vår verkstad. Du kan förvänta dig en effektiv process som följer de senaste metoderna som finns tillgängliga på marknaden. Våra medarbetare innehar gedigen kompetensens inom legotillverkning och du kan känna dig trygg när du väljer oss som leverantör. Tveka inte att kontakta oss med frågor!

Senaste & Aktuellt

Se vår film när vi utför en dubbelfalsad bandteckning i samband med ett taklyft för att skapa två lägenheter i en takvåning.
Skräddarsytt efter ditt behov

Med vår legoproduktion får du delar som håller högsta kvalitet och matchar det du själv producerar. Vi vänder oss till alla typer av branscher och är alltid öppna för nya förfrågningar. Vi ser gärna ett långvarigt samarbete där vi alltid producerar legodelar när du behöver dem. Kommunikation är A och O genom hela processen och vi har en nära kontakt under hela processen. 

Försäkrad av Länsförsäkringar

Vi värnar om våra kunder och deras trygghet. Därför är vi stolta över att meddela att vårt företags arbete är försäkrat av Länsförsäkringar. Detta betyder att ni kan känna er helt trygga när ni anlitar oss.

Länsförsäkringar är en ansedd och pålitlig försäkringspartner som skyddar oss och er i händelse av oförutsedda händelser. Er säkerhet är vår prioritet, och med Länsförsäkringar som vår försäkringsleverantör kan ni lita på att vi tar ert förtroende på största allvar.

Följ vår resa på

@Gunnarssonsplåt

Vi är verksamma i hela mellansverige och utgår från vår verkstad i Östergötland.

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig.

Följ oss gärna på sociala medier!