Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00 eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu

Behöver du hjälp eller har några funderingar?

Snickeri är ett hantverk och att renovera ett hus eller bygga om kan vara både tufft och svårt att genomföra på egen hand. Det krävs kompetens och erfarenhet för att resultatet ska bli hållbart, både ur miljösynpunkt och kvalitetsmässigt.

Vi utför alla former av snickeriarbeten samt annat som förekommer under byggprocessen. Det kan vara allt från att snickra gjutformar som ska användas när husgrunden läggs och bygga stommar till att montera fönster och sätta panel. Vill du dessutom ha hjälp med snickerier invändigt som skåp och karmar är vi ditt bästa val.

Vi utför olika typer av snickeriarbeten

Snickeri är ett brett område som innefattar allt från tillbyggnader och ombyggnader till takläggning. Vi på Gunnarssons Plåt erbjuder smidiga helhetslösningar inom såväl bygg som snickeri, vilket innebär att du slipper kontakta olika företag för att färdigställa arbetet.

Renoveringsarbeten

Om du har behov av en renovering hjälper vi dig inte bara med byggarbetet utan även med planeringsstadiet och slutbesiktningen. Vi har möjlighet att åka ut för att titta på det som ska renoveras för att få en uppfattning om hur omfattande arbetet är samt för att kunna mäta utrymmet. En renovering ska helst gå snabbt men det ska inte tummas på kvaliteten. Våra kompetenta snickare är alltid effektiva och de lyssnar på de önskemål du har.

Bygga till, bygga ut, bygga nytt

Vi snickrar allt från ett uterum till hela trähus, för att slutligen lägga taket på din utbyggnad. Det är en av våra styrkor att vi inte bara erbjuder snickeri utan en helhetslösning för dig som vill ha en utbyggnation.

Om du behöver hjälp vid nybyggnation kan du kontakta oss oavsett vilken typ av byggnad som ska uppföras. När du anlitar ett byggföretag med kunskap om säkerhet, styrande regelverk och fuktskydd garanteras du en mögelfri fastighet även i framtiden.

Vi erbjuder våra högkvalitativa tjänster till såväl privata husägare som hyresvärdar.

Följ oss gärna på Facebook!