Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00 eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Taksäkerhet är otroligt viktigt och bör aldrig slarvas med oavsett vilken typ av fastighet det rör sig om. Låt oss göra ditt tak säkert med vår expertis.

Taksäkerhet är lika viktigt för den som ska gå upp på ett tak som för den som står under. Det finns en rad olika hjälpmedel och produkter som du kan montera för att garantera säkerheten. Ett exempel är ett skydd mot snöras. Kom ihåg att det är ditt ansvar som husägare att se till att ingen snö kan falla ner och skada förbipasserande människor. Du måste även ha taktillbehör så att personer som befinner sig på taket enkelt och säkert kan förflytta sig. Takstegar, gångbryggor och livlinefästen är till för detta. Är du osäker på hur ditt tak behöver säkras är du förstås välkommen att höra av dig för ett första möte. Vi kan se vad som behöver göras och erbjuda dig en kostnadseffektiv lösning. Vi både tillverkar och monterar.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig
Telefon
E-post
Motala

Verkstadsvägen 83 A

kontakta oss!

Följ oss gärna på sociala medier!