Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00 eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
Det finns många typer av takgenomföring, så som avloppsluftare och ventilationshuvar, som monteras på diverse takpannor. Vi på Gunnarssons Plåt erbjuder täta och snygga lösningar av hög kvalitet, vilket ger en lång hållbarhet. Du kan behöva takgenomföringar av olika anledningar, så som när du ska installera solpaneler eller sätta upp en flaggstång på fastigheten. Ventilationen är av stor vikt i alla fastigheter för att undvika att fukten stängs inne i fastigheten.
Olika typer av takgenomföring

Vi utför flera typer av takgenomföringar regelbundet, så som beslag runt och på skorsten men även helinklädnad av skorstenar. Utan beslag finns risken att fukt tränger in i glipor och skarvar, vilket i längden kan leda till omfattande fuktskador på din fastighet. Vi arbetar även med inklädnad av såväl ventilationsgenomföring och avloppsluftning som taklucka och vi anpassar alltid arbetet utifrån just ditt tak för att det ska ge ett fint utseende.

I Sverige har vi ett klimat med såväl regn som snö och av den anledningen är både tätning och ventilation av stor vikt i alla fastigheter. Tätningarna förhindrar fukt från att tränga in i taket medan ventilationen hjälper till att transportera bort fukt som annars hade stannat i fastigheten. Att drabbas av fukt är en kostsam historia som kräver sanering och fuktskador ger också ett sämre klimat i fastigheten.

Erfarna plåtslagare

Gunnarssons Plåt AB är ett generationsföretag med tolvårig erfarenhet av plåtslageri. Vi har alltid ett personligt engagemang i arbetena vi utför, så att du som kund kan känna dig trygg. Med vår kompetens kan vi anpassa oss utifrån dina behov, samt ge dig idéer på de bästa lösningarna för just din fastighet. Vi månar om att du som kund ska bli nöjd samtidigt som arbetet blir hållbart och professionellt utfört.

Vid behov av hjälp med takgenomföringar kan du kontakta oss så kommer vi till dig och kontrollerar mått samt vad som behövs göras. Alla plåtarna till din fastighet tillverkas sedan i vår verkstad innan vi återkommer och monterar fast dem på ett fackmässigt sätt. Taket på fastigheten är det som utsätts mest för väder och vind och det är en investering att skydda det ordentligt med bra ventilation och tätningar.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig
Telefon
E-post
Motala

Verkstadsvägen 83 A

Kontakta oss!

Följ oss gärna på sociala medier!