Gunnarssons Plåt i Motala AB
Ring oss på 070 - 619 03 00 eller skriv ett mail till oss info@gplat.nu
En garnering är tillverkad av plåt och sätts på tak som inte är tillverkade av metallisk plåt. Den kan läggas mellan olika takdelar eller fasader. Vi på Gunnarssons plåt både tillverkar och monterar vindskiveplåt, plåtsmygar till dörr och fönster och hörnlister och andra typer av garneringar. Genom att använda kvalitetsprodukter gör att din byggnad kommer att hålla längre, samt att det även kan vara en snygg utsmyckande detalj på fastigheten.
Olika typer av garneringar

Det är viktigt med snygga detaljer på huset för att det ska vara estetiskt tilltalande. Ett av målen med garnering är att göra huset vackrare, samtidigt som det gör bostaden mer hållbar. I Sverige är regn och snö vanligt förekommande och med garneringar förhindrar du att fukt tränger in i glipor vid kanter på exempelvis fönster och skorsten. En vanlig garnering är fönsterbleck som fungerar genom att leda bort vattnet från fönsterna.

Även stuprör och hängrännor räknas som garnering och de leder bort vatten från både tak och väggar. Vindskiveplåt fungerar genom att täcka skarven som uppstår mellan vindskiva och tak och de fästs med skruv på vindskivorna. Du kan också förstärka din skorsten med plåtdetaljer för att förhindra fuktskador. Om fukt lyckas tränga in i din bostad kan det resultera i dyra kostnader för sanering, vilket du vill undvika till varje pris.

Vi har lång erfarenhet av plåtslageri

Vi på Gunnarssons plåt har 12 års erfarenhet av plåtslageri och vi är ett generationsföretag. Vårt företag håller alltid vad vi lovar och är personligt engagerade i allt vi gör. Vi kan hjälpa dig att välja garnering som kommer få din fastighet att sticka ut på ett positivt sätt, samtidigt som det skyddar taket och fasaden mot fuktskador. Garneringarna kan se ut på en mängd sätt för att passa just din bostad.

När du behöver hjälp med garneringsarbete på fasad eller tak kan du ringa oss så åker vi ut till dig för att ta mått och inspektera vad som ska göras. Efter det åker vi till verkstaden och tillverkar plåtarna innan vi kommer tillbaka och monterar dem hos dig. Om du är osäker på vilka lösningar du behöver till just din fastighet kan vi ge dig tips och råd på garnering som passar dig.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offertförfrågan på kontaktuppgifterna nedan, eller skicka en förfrågan i formuläret så kontaktar vi dig
Telefon
E-post
Motala

Verkstadsvägen 83 A

kontakta oss!

Följ oss gärna på Facebook!